Thorbjørn Ravn Andersen wrote:
I have had a problem for quite some time when debugging Java programs on V5R3M0 from Eclipse on PC, namely that once in a while the JVM gives a strange message and then hangs. It does not take any notice of me trying to end the job, either with SysReq-2 *I or with the 4 option in wrkactjob. It just sits there (the one I have now is in THDW).

Well, I've never actually debugged a java program on the i ... I always do my development & debugging on a PC (which, when I thought about it, surprised the heck out of me because I've never had a platform specific problem with the java code).

Anyways ... has the code ever had a similar problem when running off the i?

This means that it fires up the JVM and wait for me to attach with the debugger before starting the program. It then runs and once in a while, in an inreproducible way to me, complains and hang.

What kind of complaint?

Obvious question ... are you current only java group ptf's?

david


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.