• Subject: How to start Weblogic on AS/400
  • From: "vijayakumar purushothaman" <p_vijayakumar@xxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 08 Jan 2001 05:05:22

Hello,
                I installed weblogic 5.1.0 on my AS/400 (V4R4). When i try to 
start the 
weblogic server using WEBLOGIC/STRWEBL it says classes not found in 
"weblogic.class.path" variable else make 
weblogic.system.disableWeblogicClassPath=true, so that it will make use of 
Java Classes set in the Classpath variable. I don't know how to set the 
weblogic.class.path in AS/400. I will be happy if any one helps me in this 
regard.

TIA,
Vijay.
_________________________________________________________________________
Get Your Private, Free E-mail from MSN Hotmail at http://www.hotmail.com.

+---
| This is the JAVA/400 Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to JAVA400-L@midrange.com.
| To subscribe to this list send email to JAVA400-L-SUB@midrange.com.
| To unsubscribe from this list send email to JAVA400-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner: joe@zappie.net
+---

As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.