Has anyone received any hot fixes for Domino 10+ for IBM i?
I have one ticket which has been open for 2 months later this week. Updates are limited to stuff like:
<snip>
Still have no updates on the L3 side as their build environment for OS400 fixes are still having issues.
</snip>
<snip>
Engineer posted an update on the case and advised customer that we are still working with our colleagues from the development team regarding the hot fix build.
</snip>

Let me guess, they have no Power system on site capable of running a version of IBM i which supports Domino 10.0.1?
Or is it that they can't, or won't, figure out the PTF process and are trying to decide what to do?

Since upgrading to Domino 10.0.1FP4 is a complete DLTLICPGM and reinstall (done this on several LPARs) I suspect the latter.

Or, is it they are just yanking my chain to see if I'll upgrade to FP4 and hope that this goes away? Not with my current experiences with FP4.

Rob Berendt
--
IBM Certified System Administrator - IBM i 6.1
Group Dekko
Dept 1600
Mail to: 2505 Dekko Drive
Garrett, IN 46738
Ship to: Dock 108
6928N 400E
Kendallville, IN 46755
http://www.dekko.com


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Follow-Ups:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2021 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.