We have been running 5.0.10  on both our 820s for 3 weeks. 7 servers
non-lpar on each system. No Samtetime or QuicjPlace, though we are slowly
increasing the number of iNotes clients. I have not heard of any problems
from any of our Admins. One note, we are on V4R5, and it is critical that
you are upto date on CUMs. Also, there are som TCP stack PTFs that I do not
believe are in the latest cum.  (If you can't find these, PM me and i'll
find them Monday)
Bob

MEovino@estes-express.com wrote:

> Is anyone running this yet?  If so, have you had any issues with it?
>
> Thanks!
> Mike Eovino
> E-Commerce Manager
> Estes Express Lines
>
> _______________________________________________
> This is the Lotus Domino on the iSeries / AS400 (DOMINO400) mailing list
> To post a message email: DOMINO400@midrange.com
> To subscribe, unsubscribe, or change list options,
> visit: http://lists.midrange.com/cgi-bin/listinfo/domino400
> or email: DOMINO400-request@midrange.com
> Before posting, please take a moment to review the archives
> at http://archive.midrange.com/domino400.



As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...

Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.