• Subject: Re: Unable to connect to server
  • From: "Matt Patee" <mpatee@xxxxxxx>
  • Date: Mon, 10 Jul 2000 13:04:36 -0700


This is a big one. You do need to be sure your server is active. Also, if
this was just added to the 400, be sure that you add this server to the
startup program, otherwise you will have problems after your next IPL.






Rob Berendt <rob@dekko.com>@midrange.com on 07/10/2000 11:24:03 AM

Please respond to DOMINO400@midrange.com

Sent by:  owner-domino400@midrange.com


To:   DOMINO400@midrange.com
cc:
Subject:  Re: Unable to connect to server


Try doing a WRKDOMSVR on the 400 and see if it is active.




kflournoy@mks.com on 07/10/2000 01:15:37 PM
Please respond to DOMINO400@midrange.com@Internet
To:  domino400@midrange.com@Internet
cc:
Fax to:
Subject:  Unable to connect to server

I have just configured a new Domino400 server on my AS/400 and I am having
an error when trying to connect to the server which says 'Unable to find
connection to server'. I can ping to the server name or the TCP/IP address
of the server from the client workstation without any problems and I have
added both the name and TCP/IP to the host file on my workstation. Does
anyone have any ideas of where I should look next in order to resolve this
error? Thanks a bunch.


Keith Flournoy
MKS Professional Services
800 633-1235 ext. 5019
www.mks.com




(See attached file: MsgBdy1.txt)


Text - character set unknown


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

This thread ...


Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2022 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available on our policy page. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].

Operating expenses for this site are earned using the Amazon Associate program and Google Adsense.