Nothing as yet.  I'll inform the list of any progress.  I wound up
debugging my program on V5R2, and then just moving the updated bits back to
the V5R1 box.

At 06:43 PM 11/6/02, sublime78ska wrote:
Did you learn anything from IBM?  I'm having the same problem.  PhilAt 06:43
AM 10/29/02, you wrote:
Well I could not find any PTF's for V5R1.  I did try and compile the same
program the same way on V5R2 and the debugger worked.

I'm out of ideas.....................


-------------------------
 Bryan Dietz
3X Corporation
614-410-9205
Me too.  I've now successfully been able to get the source debugger working
on V4R5 and V5R2, but not V5R1.

I spoke to the person running the machine.  To rule out a security issue,
he tried to compile as QSECOFR, with no success.  He also de-installed and
re-installed the C compiler, again with no success.  He's going to contact
IBM next.

Thank you for your help

Regards,
Rich




_______________________________________________
This is the C programming iSeries / AS400 (C400-L) mailing list
To post a message email: C400-L@midrange.com
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/cgi-bin/listinfo/c400-l
or email: C400-L-request@midrange.com
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/c400-l.
Regards,
Rich



This thread ...

Follow-Ups:
Replies:

Follow On AppleNews
Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2019 by midrange.com and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact [javascript protected email address].