MIDRANGE dot COM Mailing List Archive



Home » MIDRANGE-L » September 2009

B0061308 after reinstalling LIC



fixed

Hi All,

I've got a model 515 here, where i migrated two LPARs away from to
another machine. We intend to continue using the 515 for testing, so i
set on reinstalling the two LPARs with V6R1. This LPAR was previously
already running V6R1.

Now, the machine is hung with B0061308.

Here's what i did: Shut down i5/OS V6R1 on the LPAR.

Insert LIC CD, Respin F into CD drive.

Manual / D Mode IPL, using the HMC as a console.

Select Language Code 2939
Select Install LIC Option 1
Select Install LIC and Initialize the System Option 2
The console progressed through the "Initializing load source" screen,
and was hung at the "Installing LIC screen" with 100% when i received
a mail from the HMC indicating the LPAR crashed with B0061308.

After i write the part above, i turned the LPAR off and activated it
again. It IPL'd into the LIC - but asked me for the language code
before displaying the familiar interface.

I'm unsure what to do now - i'll probably opt to reinstall the LIC
again, just to be sure.

Regards,

Lukas






Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2014 by MIDRANGE dot COM and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact