MIDRANGE dot COM Mailing List Archive



Home » MIDRANGE-L » August 2014

Re: Knowledge Center



fixed

Makes me think a little programming error. Failing to check for EOF (or
equivalent) before starting the comments load. I wonder if a ingle comment
applied to that page would "fix" the issue? Or, better, check for comments
before attempting to load them? Introductory programming issue?

John McKee


On Thu, Aug 14, 2014 at 8:30 AM, CRPence <CRPbottle@xxxxxxxxx> wrote:

On 11-Aug-2014 12:50 -0500, Tim Bronski wrote:

I have a whole litany of issues <<SNIP>>


Another I encountered yesterday: Trying to visit stat() docs, the page
just sat there with "Loading comments..."; persisted for no matter what
release docs I choose from the pull-down. Visiting a different page of
docs that loads quite near immediately, the screen flashes originally with
"No comments" appearing in that same location. So should I infer they
intend to load comments before the actual docs; and if so, really? Why
would they do that?

The stat() docs are presented without delay today, but paging all the
way to the bottom, I still see a[n apparently] never-ending "Loading
comments..."

--
Regards, Chuck
--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list
To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/midrange-l.







Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2014 by MIDRANGE dot COM and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact