MIDRANGE dot COM Mailing List Archive



Home » MIDRANGE-L » December 2013

Re: iSeries Access on MS Vista



fixed

At the hospital now.  All is well.  7 lbs 12 oz and 20.5 inches.  Will be here for an hour or two and will be heading back home.  Will get on the outbound 820 stuff later (or will test the knaack hd canada stuff if you are able to get the test data for me.

ttyl.
 
Warmest Regards, 


Richard Reeve



On Monday, December 30, 2013 11:29 AM, Vernon Hamberg <vhamberg@xxxxxxxxxxxxxxx> wrote:

Rich

You can get the whole product from the IFS on your IBM i. Path is
/QIBM/ProdData/Access/Windows - in there is a program, cwblaunch.exe -
this is the setup program.

I recommend copying that directly to your PC and put it on a CD - I
think it fits - or a DVD.

There are a couple Microsoft updates you will need to install - not too
big a deal.

The latest service packs used to have the entire product - they don't
anymore - you can't use them to install the whole thing now. But you can
start from the image on your IBM i.

HTH
Vern


On 12/30/2013 8:28 AM, Rich Loeber wrote:
    Thanks!

    Is this available via download?  And will it work with a V5R4 server?

    Rich

    --------------------------------------------------------------------------

    On 12/30/2013 9:21 AM, DrFranken wrote:

  Rich,

          You didn't say if you were really trying to load V5R4 "Client Access"
  on that thing. That won't be your most successful project today.  You
  really want to load IBM i Access 7.1 and then get current on service
  packs. Then you'll be in good shape.

            - Larry "DrFranken" Bolhuis

  [1]www.frankeni.com
  [2]www.iDevCloud.com
  [3]www.iInTheCloud.com

  On 12/30/2013 9:07 AM, Rich Loeber wrote:


      I just had a PC here that had to be reloaded from scratch and it was set
      up with MS Vista OS.  I'm trying to get iSeries Access for Windows loaded
      and working to access a V5R4 system.  I can get the software to load, but
      when I try to connect, no options are displayed and starting an emulation
      session fails.  I suspect that I need a service pack (I'm installing from
      the software CD that came from IBM with the system).

      Any suggestions on where to look for this one?

      Rich Loeber - @richloeber
      Kisco Information Systems
      [1][4]http://www.kisco.com

  References

      Visible links
      1. [5]http://www.kisco.com/

References

    Visible links
    1. http://www.frankeni.com/
    2. http://www.idevcloud.com/
    3. http://www.iinthecloud.com/
    4. http://www.kisco.com/
    5. http://www.kisco.com/






Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2014 by MIDRANGE dot COM and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact