MIDRANGE dot COM Mailing List Archive



Home » MIDRANGE-L » September 2013

Re: Ops Console remote control panel not displaying



fixed

Is IP address of new console the same as the old one?

Just a wild stab.

Also, there was a CA package I had to install when our console needed to be
replaced. I may have notes somewhere.

John McKee


On Tue, Sep 24, 2013 at 3:54 PM, Bob Cagle <bcagle@xxxxxxxxxxx> wrote:

I just recently had to replace my Ops Console PC, so had to reconfigure
the setup (LAN option, no HMC). Now I can't get the control panel to
display. I see the checkmark for the control panel in the properties of
the connection, and I can toggle it on and off, but it is 'greyed' out
like it's unavailable.



This was working on the old box - which crashed and burned - so not sure
what I'm doing wrong. I'm sure it's something simple - any ideas?



Thanks



Bob Cagle

IT Manager

Lynk, Inc.



--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list
To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/midrange-l.







Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2014 by MIDRANGE dot COM and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact