It is probably running at 100% because of the @#$%^&%$ who is running all those Crystal Reports...

;-D

-sjl



"Paul Therrien" wrote in message news:mailman.6033.1370297442.7202.midrange-l@xxxxxxxxxxxx...

Do you have an administrator for your system?
Are you the administrator for your system?
Has your system been abandoned by you IT department?
Who is it that is planning the big upgrade? Shouldn't they be the ones asking this question?
I am curious.

Paul

-----Original Message-----
From: midrange-l-bounces@xxxxxxxxxxxx [mailto:midrange-l-bounces@xxxxxxxxxxxx] On Behalf Of Crystal Reports
Sent: Monday, June 03, 2013 4:54 PM
To: midrange-l@xxxxxxxxxxxx
Subject: system constantly running @100%

I am on the Crystal reports side here but i see on the as/400 and the personnel are constantly saying that the system is running at 100% (when i do wrkactjob i can see, I dont do that constantly.).

What can be done about a situation like this? They have a big upgrade planned but until then, is there anything you can suggest to reduce thew 100%.


We are getting calls about the slowness of displaying a screen sometimes 5 minutes.
--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx Before posting, please take a moment to review the archives at http://archive.midrange.com/midrange-l.




Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page