Do you use a remote outq to do your printing?

Am 16.10.2012 15:39, schrieb Jack Kingsley:
Maybe it makes it the printer buffer and then doesn't print. If your not
current on ptf's that could be an issue or maybe the firmware oh the
printer is old as well.

On Tue, Oct 16, 2012 at 9:25 AM, John McKee <jmmckee@xxxxxxxxxxxxxx> wrote:

The countdown clock on the i is a tad over two weeks, so this issue
may not be worth spending any time trying to resolve.

I am wondering how a spool file to a device can go to SAV without
printing. This happened twice last week.

Could be something wrong with the printer, I guess. But, I watched it
yesterday and no issues. I changed the activation timer from the
default of 170 to 300 a few minutes ago, thinking that the printer had
gone to sleep when the spool file was sent and somehow that was enough
to have the output get discarded.

System has not had PTFs applied in years. Just wondering if this is
an issue that IBM fixed years ago and out sa was too uninvolved to
deal with.

How else could a spool file go from RDY to SAV and not be printed?

John McKee
--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list
To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/midrange-l.







Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page