MIDRANGE dot COM Mailing List Archive



Home » MIDRANGE-L » September 2012

Re: weird ldap connections



fixed

Are you using 5250 with the bypass signon feature or some sort of kereberos
tickets.

On Mon, Sep 17, 2012 at 3:22 PM, Roberto José Etcheverry Romero <
yggdrasil.raiker@xxxxxxxxx> wrote:

I'm having a texbook case of "Let's fire the people who know the
system, they seem to be slacking anyways"..
v5r4 on a i520, only used for odbc connections to the DB2 database.
Used to be in one location. Moved to new location but with network
link to the old location.
IF the link goes down, down goes the i520 (you can log via 5250 but it
stops responding). Only weird thing is:
Lots and lots of outbound ldap connections (port 389) to the old
domain controller in the old location. System does NOT have EIM nor
LDAP configured (ldap tcpip server is stopped), people log in using
windows credentials but user/pass is not in sync, if pwd changes in DC
it has to be changed on the i.

What could be causing those connections? as a side note, ss1 op3 is
broken (reports as *error) since it has to do with directory servers
it might be related...

Ideas?

Best Regards,
--
This is the Midrange Systems Technical Discussion (MIDRANGE-L) mailing list
To post a message email: MIDRANGE-L@xxxxxxxxxxxx
To subscribe, unsubscribe, or change list options,
visit: http://lists.midrange.com/mailman/listinfo/midrange-l
or email: MIDRANGE-L-request@xxxxxxxxxxxx
Before posting, please take a moment to review the archives
at http://archive.midrange.com/midrange-l.







Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2014 by MIDRANGE dot COM and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact