MIDRANGE dot COM Mailing List Archive



Home » MIDRANGE-L » February 1998

Re: CA for Win95


  • Subject: Re: CA for Win95
  • From: "Kyle M Schulz" <pablo1@xxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Mon, 2 Feb 1998 20:48:54 -0600

fixed

As soon as I installed IE4.0, CA quit working.  I had to unistall IE.  Other
people I know have had the same problem.  I can get it to shut down pretty
much everytime now.  Every once and a while it will lock up.  And i always
get an Pcwcs error after closing out of any session.  But I can live with
it.

KMS

-----Original Message-----
From: Randy W. <rawong@ksbe.edu>
To: MIDRANGE-L@midrange.com <MIDRANGE-L@midrange.com>
Date: Monday, February 02, 1998 6:14 PM
Subject: Re: CA for Win95


>To add to this thread,
>
>I am also having shut down problems with 3.1.2 with SP SF45545 (and all
>previous SP for 3.1.2.)  The problem started to manifest itself whenever
>both IE 4.x and CA 95/NT are installed together.  With one of them
>installed, i.e., IE4 by itself or CA 95/NT by itself, our ThinkPad shut
down
>fine, however, when both of them installed, welcome Win95 blue clouds!  :(
>
>I called CA/400 support, and the technician there informed me that they
have
>an APAR out for 5250 cards (? - I should have taken notes)  and IE4  and
>that development is working on it.  He didn't know if it will be addressed
>in the 2/27/98 SP for 3.1.2 release, but he did say that it won't be
>immediately addressed for 3.1.1.  There will be a fix for this in 3.1.3
>whenever it is released.
>
>I just hope that I won't have too many lost files, a corrupted registry and
>etc.   (Knock on wood.)  Anyone else have any suggestions outside of
>removing IE4?   We are using the infamous NetSoft Router.
>
>Randy W.
>
>-----Original Message-----
>From: Kyle Schulz <pablo1@ne.uswest.net>
>To: MIDRANGE-L@midrange.com <MIDRANGE-L@midrange.com>
>Date: Monday, February 02, 1998 11:06 AM
>Subject: Re: CA for Win95
>
>
>|We are also having problems shutting down the PC after using CA.  We just
>|installed Service Pack SF39220, and it seems to be shutting down normally
>more
>|often than not.  I would also like to know what is causing this.
>|
>|KMS
>|
>|Darlene K. Brengle wrote:
>|
>|> We're having a problem with CA when doing a shut down. It seems to be
>|> locking up the PC. Any ideas or suggestions?
>|>
>|> TIA,
>|>
>|> Darlene Brengle
>|> Patuxent Publishing Co.
>
>
>+---
>| This is the Midrange System Mailing List!
>| To submit a new message, send your mail to "MIDRANGE-L@midrange.com".
>| To unsubscribe from this list send email to
MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
>| Questions should be directed to the list owner/operator:
david@midrange.com
>+---
>

+---
| This is the Midrange System Mailing List!
| To submit a new message, send your mail to "MIDRANGE-L@midrange.com".
| To unsubscribe from this list send email to MIDRANGE-L-UNSUB@midrange.com.
| Questions should be directed to the list owner/operator: david@midrange.com
+---






Return to Archive home page | Return to MIDRANGE.COM home page

This mailing list archive is Copyright 1997-2014 by MIDRANGE dot COM and David Gibbs as a compilation work. Use of the archive is restricted to research of a business or technical nature. Any other uses are prohibited. Full details are available here. If you have questions about this, please contact